Texte site optimzate SEO. Pros & Cons

texte site

Texte site optimzate SEO. Pros & Cons

Conținutul sub formă de texte site de pe tot internetul se împarte în două mari categorii: O categorie de bloguri, afaceri, companii, creatori de content care își optimizează conținutul. Și acei scriitori sau blogeri cărora nu le pasă de optimizare SEO. De obicei aceștia dețin site-uri de știri, can-can, amuzament, etc.

Astăzi vom încerca să clarificăm câteva Pros and Cons legate de texte site care sunt optimizate SEO. Probabil cei care sunt cunoscători mi-ar spune că o optimizare SEO nu poate avea dezavantaje și că aduce numai beneficii. Haideți să începem cu avantajele.

Avantajele folosirii unor texte site optimizate SEO

Traficul crește – Implicit, motivul principal pentru care depui eforturi cu o astfel de optimizare de texte site este că îți dorești un trafic mai mare pe website-ul tău. Search Engine Optimization spune foarte sugestiv că tot conținutul de pe site-ul tău trebuie optimizat pentru a fi “friendly” cu motoarele de căutare. Cu un SEO făcut bine, paginile tale vor ajunge în primele poziții în căutările Google iar traficul tău va crește.

Este rentabil – Înafară de faptul că rezultatele sunt pe termen lung, costurile sunt mult mai mici și toate datele pot fi măsurabile și centralizate. Strategiile SEO sunt instrumente care prin natura lor îți vor aduce audiențe targetate iar produsele sau serviciile tale vor ajunge direct la cei care au nevoie de ele.

Brand awareness – Rezultatele și încrederea în brand-ul tău vor crește exponențial împreună. Cu cât ești prezent mai mult timp în prima poziție în Google, cu atât vei vinde mai mult, iar audiența ta va crește și va avea din ce în ce mai multă încredere în brand-ul tău.

Vânzări crescute – Prezența de pe primele locuri în paginile cu rezultatele Google nu vor lăsa vânzările să stea pe loc. Conversiile vor crește, SEO fiind una dintre cele mai bune strategii pentru creșterea ratei de conversie. Ești prezent organic? Utilizatorul apasă pe link-ul tău pentru că are nevoie de produsul pe care îl vinzi. SEO aduce rezultate concrete asa ca optimizarea de texte site las-o în mâinile noastre. Oferim servicii de copywriting demne de site-uri regești.

Content optimizat. Dezavantaje

Descrieri Meta, Meta keywords, titluri SEO, linkuri interne sau externe, paragrafe cu lizibilitate potrivită. Toate acestea sunt câteva criterii, unelte și lucruri pe care un text optimizat SEO trebuie să le conțină și să le respecte.

Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui ca data viitoare când cumperi articole sau content online, să te asiguri că este scris și optimizat SEO. Degeaba ai 100 de cuvinte de conținut de calitate dacă nu este optimzat pentru motoarele de căutare. Nimeni nu va ajunge la informațiile pe care vrei să la împărtășești cu audiența ta.

Revenind, dezavantajul major când vine vorba de texte site optimizate este că foarte ușor poți distruge o bucată de conținut dacă exagerezi cu optimizarea. Prea multe cuvinte cheie care oricum îți pun dificultăți pot foarte ușor să pună dificultăți și cititorului. Headings-uri multe vor distrage atenția de la text. Headigns-urile puține nu vor mai produce destul interes.

 

Nu îți lăsa conținutul de pe website pe mâini greșite! Distribuie articolul dacă ți-a fost de ajutor. Gracias!

Mai mult informatii despre Directiva Copyright

2 Comments

Post A Comment