Social Media Manager

O afacere fără prezență pe social media e ca acoperișul fără țigle: degeaba ai decorat tu interiorul cu mobilă Venghe dacă îți plouă tot timpul în casă. Vă vine sau nu să credeți, unele afaceri își scot 80% din profit din profilurile de business de pe Social Media. Noi cei de la Content Online iti punem la dispozitie un Social Media Manager care isi petrece timpul prin feed-uri, editeaza si creeaza postari pe care apoi le urmareste folosind tool-uri specializate de masurare al engagement-ului.

Oamenii caută engagement, nimeni nu vrea să muncească mult pentru a înțelege mesajul pe care tu vrei să îl transmiți. Conținutul de pe mediul social online trebuie să transmită valoare, sinceritate și să ofere ceva în schimbul efortului depus pentru a pariticpa la acel engagement.

Promovarea serviciilor prin texte Social Media

Foarte mulți owneri de pagini de business de pe Social Media sunt foarte reticenți cu ce fel de conținut să urce pentru delectarea audienței lor. Noi considerăm că pe Social Media trebuie să urci conținut astfel încât să nu lași niciun colț din afacerea ta neexploatat. Cu acest mindset trebuie să creezi și un echilibru că nu cumva să începi să sufoci sau să exagerezi cu promovarea serviciilor, dar nici să pui oamenii să dea like de 3 ori pe zi. Echilibrul este cheia!

Încearcă să creezi concursuri cu un singur îndemn, nu 5. Nu pune un om care îți urmărește conținutul să dea like, share, tag la 10 prieteni, etc. Un singur îndemn este cel mai safe lucru pe care îl poți face. Îți vei crește numărul de participanți, audiența va începe să aibă mai multă încredere în tine, iar rezultatele tale vor fi mai bune.

Cu ce te poate ajuta un Social Media Manager?

Încă din primele momente de colaborare, vom efectua o analiză tumultosa a tuturor profilurilor tale de Social Media pentru a ne putea da seama ce putem îmbunătăți, ce tip de conținut a funcționat pentru tine până acum, ce nu  funcționat și cum putem interacționa cât mai bine cu audiența ta, dar și cum putem să crește numărul oamenilor care te urmăresc deja, într-un mod organic.

Considerăm că nu este eficient să îți oferim un plan editorial pe care tu să îl urmezi. Serviciul nostru include și câteva “content pieces” pe care ți le vom livra în funcție de nevoile afacerii tale. Te încurajăm să experimentezi pentru a putea avea o imagine mai clară despre cele mai potrivite piese de conținut pe care le vei posta.

În final, cea mai mare cantitate de lucru pe care o vom investi este de creare a conținutului. În funcție de preferință, îl putem publica acolo unde este nevoie, ne putem asigura că este postat respectând programul iar engagement-ul creat este controlat și susținut.

Ai nevoie si de descrieri de produse?