Servicii de Copywriting

Aceasta este pagina unde vă vom vorbi despre cât de buni suntem atunci când ne apucăm de scris. Este pagina unde veți afla toate detaliile incendiare și motivele pentru care noi avem succes. În această pagină de servicii va vom spune de ce este musai să colaborezi cu noi, dacă știi ce e bine pentru afacerea ta.

 

Probabil ai ajuns aici pentru că site-ul nostru are un conținut super mișto. Si doar îți dorești să citești mai mult, dar dacă ești un antreprenor și ai nevoie de un conținut care să crească vânzările, ROI-ul, engagement-ul, awareness-ul, etc. Ei bine, suntem extrem de mulțumiți că ne-am construit bine website-ul și ai reușit să găsești această pagină.

 

Servicii de copywriting? De ce ai nevoie de noi?

 

Servicii de Copywriting? Copywriting-ul este ARTĂ! Arta de a rearanja literele în cuvinte, cuvintele în propoziții, propozițiile în fraze, totul pentru un singur scop: Obținerea unui număr ridicat de vânzări. Copywriting-ul este procesul prin care o poveste obișnuită sau un mail obișnuit primesc o personalitate de sales man.

 

Fie că ești CEO-ul unei companii de sute de angajați sau ești proprietar al unui magazin online avem niste sfaturi. Conținutul tau nu trebuie sub nicio formă să conțină următoarele cuvinte: “Cumpără”, “Hai”, “Trebuie”, “Vino”, etc, prindeți voi ideea. Aceste servicii de copywriting îți vor customiza materialele publicitare fizice sau digitale. Iți vor crește numărul de cereri de ofertă.  Vânzările pe website și multe alte acțiuni pe care le vei vedea în Analytics și alte tool-uri pe care tu le folosești. Iar dacă nu le folosești, te putem învăța tot noi.

 

Dacă te decizi să lucrezi cu noi, vei obține cateve lucruri foarte importante și vitale pentru afacerea ta care încă nu produce pe cât ar putea.

 

Știm să oferim servicii de copywriting din care rezulta conținut care nu doar va cere clienților bani din buzunar pentru un produs probabil folositor.

 

Știm să oferim o mostră de cunoștință pentru ca orice client să primească un strop de dovadă despre ceea ce urmează să cumpere. Servicii de copywriting care dau rezultate.

 

Știm să construim încredere în produsele tale și în serviciile pe care muncești enorm de mult să le aduci la un nivel premium.

 

 

Comunicăm cu audiența ta într-un mod friendly, dar suficient de profesionist încât produsul tău să nu aibă de suferit. (Știm că îți iubești afacerea)

 

Poate că nu toți recunoaștem, dar afacerile au un singur scop: Producerea de venituri. Este de la sine înțeles că ne dorim ca afacerea ta să aibă succes. Dacă tu ai succes, vom avea și noi 😀

 

Nu vrem să îți umplem mintea cu informații pe care nu le consideri folositoare. Trimite-ne un mail și vom discuta în particular despre lucruri cu adevărat folositoare. Îți vom răspunde prietenos și grijuliu, vom stabili împreună detalii importante și ne vom cunoaște mai bine pentru a putea construi cel mai bun conținut pentru website-ul tău. Spor la conversii!