Alege una din categoriile noastre de portofoliu:

1-Website-min
2-socialmedia-min
3-blog-min
4-ecommerce-min

Site-uri care au content făurit de noi

Clienții noștri au înțeles că până la conversie trebuie să găsești formula de succes pentru a ține audiența pe website pentru cât mai mult timp. Noi am demonstrat în timp că rețeta perfectă pentru un utilizator fericit este: comunicare, experiență și individualitate. Datorită pregătirii noastre în materie de scris, vom crea contentul pentru website-ul tău care să îndrăgostească chiar și cel mai critic utilizator de afacerea ta!

Pagini de Social Media unde am creat Engagement

Contentul vizual nu stârnește o curiozitate la fel de mare dacă nu vine însoțit de un text intrigant sau amuzant. Noi ne ocupăm de acel touch de personalitate și suntem portavocea pentru brandul tău. Ne ocupăm de calendarul editorial și interpretăm datele rezultate din engagement. Experiența noastră de până acum ne-a fost cel mai bun profesor în a ne arăta abordarea Social Media potrivită pentru fiecare business. Este Social Media, let`s be social.

Blog-uri unde se regăsesc articolele noastre

Cuvinte cheie, SEO, titluri incitante și informație de calitate. Acestea sunt cele trei elemente principale pe care le includem în toate articolele noastre. Indiferent de domeniu sau numărul de cuvinte, ne rupem buricele degetelor și scriem un content pe care audiență ta îl va folosi, aprecia și recomanda mai departe.

Magazine Online unde descrierile noastre vând produse

Ți se pare că descrierile produselor tale nu sunt importante? Gândește-te cât content poate intra în 500 de produse. Câte cuvinte cheie, câtă optimizare. Urcă-ți magazinul în căutările Google doar lăsând o echipa de scriitori pasionați să se ocupe de produsele tale. Ba chiar le facem și catchy ca să vândă și mai mult!