Despre noi

Când este vorba despre vânzări, nu putem întotdeauna să scriem content în modul în care ne dorim și mereu trebuie să fim grijulii și stresați.

Aici suntem la noi acasă și putem să facem cam tot ce ne trece prin cap.

Cine suntem?

Deocamdată suntem doar doi tineri ciudați dar talentați. Cu rezultate excelente oriunde le-a fost solicitat ajutorul. O echipă proactivă, plină de idei. Ne pricepem la Copy & Creative Writing, Article Writing, Blog Management, Content Marketing, Social Media Content Management și o grămadă de multe alte lucruri pe care le-ai putea face dar încă nu știi. “wink”

continut online
2-min

De ce ciudați?

Suntem îndrăgostiți de sunetul pe care îl fac tastaturile atunci când scriem la ele <3. Ne lăudăm cu pozele pisicilor noastre. Avem căni pentru cafea, sticle pentru apă BPA free, mâncăm kilograme de ciocolată pe săptămâna și facem glume demne de grădiniță. Cu toate acestea, livrăm produse premium, oferim consultanță și nu acceptăm ca o campanie să nu prindă la public.

Încă nu te-ai decis?

Încă nu te-ai decis cu cine să lucrezi? Noi stăm chiar aici, la un mesaj distanță așteptând să îți arătăm cum să ai succes iar tu încă nu te-ai decis? Sună-ne odată și nu mai aștepta un content de calitate să apară de nicăieri.

 

0740 470 048

De ce talentați?

Din această dragoste, am realizat că dacă scriem suficient de repede și eficient, unii oameni de afaceri pot folosi produsul nostru pentru a face bani :O ( Ne plătesc și pe noi, dar shhhhh)

Ne-am gândit că ar fi o idee bună să facem din asta un business. Tu vrei să vinzi, noi vrem să vinzi. Let`s work together.

3-min
4-min

De ce suntem atât de buni?

Nu că am vrea să ne lăudăm…. DAAAAR, ne-am școlit prin America la facultăți de creație literară, de vreo 5 ani ne tot expunem cuvintele drăguțe pe bloguri și ne mândrim cu faptul că suntem la curent cu tot ce mișcă pe internet.

Unde are loc magia?

În funcție de proiectul la care lucrăm, de ora la care primim proiectele, de numărul de cafele pe care le avem la bord, magia are loc exact între degetelele noastre și tastaturi. Știți momentele acelea fantastice când un vrăjitor pocnește din degete și ies scântei, sclipici, steluțe? Același lucru se întâmplă și pe tastaturile noastre.

Scriem atât de repede încât bugetul nostru se calculează în tastaturi. (joke)

Let’s work together!