Ce este un blog? Iată 6 răspunsuri

ce este un blog

Ce este un blog? Iată 6 răspunsuri

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni aleg să devină “bloggeri” ? Sau ți-ai auzit prietenii cum vorbesc despre oameni care fac bani din blog? în acest articol te vom scoate de sub semnul întrebării spunându-ți foarte clar și explicit ce este un blog. Ți-am pregătit 6 răspunsuri foarte clare pentru a-ți putea da seama dacă merită să te gândești măcar că blogging-ul ți-ar putea deveni un hobby. Așadar, ce este un blog?

     1.Un blog este o publicație online

Ce este un blog? Este o publicație online în care se vor încărca articole în mod regulat. De obicei ating subiecte semi sau foarte personale. Se aseamănă foarte mult și cu un jurnal și grupurile țintă nu sunt limitate decât de domenii sau subiectele articolelor.

     2. Ce este un blog? Un canal pentru a te face auzit

Un blog este o modalitate de afirmare foarte la îndemână atât din punct de vedere al prețurilor de întreținere cât și a volumului de muncă ce trebuie investit. Poți foarte rapid și eficient să îți expui părerea în câte cuvinte vrei, în ce mod vrei și către cine vrei. Ai libertate de afirmare, dar mai mult decât atât, ți-o poți exercita la maxim!

     3. Un blog poate fi un mijloc de promovare

Blog-ul este foarte des folosit pentru promovare. Când ne referim la promovare includem toate tipurile de strategii de acest gen. Cu ajutorul unui blog, poți vorbi despre orice tip de serviciu sau produs. Îți poți promova propriile idei și poți discuta și crea engagement din care afacerea ta ar putea avea de câștigat.

     4. Un blog un website

Blog-ul nu este cu nimic mai diferit de un website clasic. Ba chiar, de câțiva ani, blog-ul a devenit o parte componentă al unui website la baza căruia stă o afacere de succes. Bloggerii care sunt de mult timp în domeniu și scriu de foarte mult timp sunt foarte ușor recunoscuți deoarece întregul lor website este reprezentat doar de blog. Și în prezent există foarte multe site-uri de tip blog doar că design-ul grafic a avansat foarte mult și sunt foarte arătoase.

     5. Ce este un blog? Un megafon de branding.

Un blog va reuși să te promoveze fie că vrei sau nu. Dacă intenția ta este ca oamenii să îți citească blog-ul, inevitabil îți vei construi o imagine de “blogger” pe care cineva cândva cumva și-o va aminti. Astfel vei avea parte de un self branding la care doar ai muncit făcând ce îți place.

     6. Blogul este o rețea prin care comunici

Blog-ul va deveni acel loc în care tu vei putea să comunici cu oamenii care se strâng în jurul comunității tale. Este locul unde audiența te poate cunoaște mai bine, iar viziunea, ideile și principiile tale pot fi reflectate în articole care inspiră.

Tags:
1 Comment

Post A Comment